مضرات چای کیسه ای ( teabag )
فواید چای
چای در فرهنگ بسیاری از ملتها در سرتاسر جهان از جایگاه مهمی برخوردار است و قرنهاست که تاثیرات مثبت و شگرف آن بر سلامتی انسان ثابت شده است . چای پس از آب ، یکی از متداولترین نوشیدنی ها در دنیاست . نوشیدن چای می تواند در برقراری اتصالات بهتر شبکه عصبی مغز ، بهبود بهداشت قلبی عروقی ، کاهش توده های بتا امیلوئید ( beta-amyloid ) که در گسترش بیماری آایمر نقش دارند و کاهش تکثیر ه هایی که باعث سختی دیواره رگ ها و تصلب شرائین می شوند ، مفید باشد . البته زمانی می توان از این فواید بهره برد که از برگ چای فله ای بجای teabag استفاده شود .
Teabag
بعضی از کیسه های teabag ها از انواع پلاستیکها ساخته شده اند . در حین دم کردن چای و غوطه ور شدن کیسه چای در آب داغ ، ذرات میکروپلاستیک و نانوپلاستیک از کیسه جدا شده و داخل آب جوش و محتویات آن می شوند .
برای تحقیق در این مورد که آیا واقعا teabag های پلاستیکی ، پس از غوطه ور کردن در آب جوش در حین دم کشیدن چای ، ذرات میکرو یا نانوپلاستیک آزاد می کنند ، محققانی از دانشگاه مک گیل آمریکا اخیرا یک کار مطالعاتی انجام دادند . آنها برگ های چای را از داخل کیسه ها خارج کردند و کیسه های خالی را داخل آب داغ قرار دادند . اینکار برای این صورت گرفت تا اطمینان حاصل شود که ذرات پلاستیکی خود چای در روند نتیجه گیری دخالت نداشته باشند . آب حاصل از این آزمایش با استفاده از یک میکروسکوپ الکترونی مورد ارزیابی قرار گرفت . نتیجه این بود که یک کیسه به تنهایی میلیاردها ذره پلاستیکی رها می سازد . بنا به گفته محققان ، این آلودگی هزاران بار بیشتر از آلودگی گزارش شده از سایر مواد غذایی و نوشیدنی هاست . البته تاثیر نوشیدن میلیاردها ذره پلاستیکی بر بدن انسان هنوز مشخص نشده و باید مطالعات بیشتری در این زمینه صورت گیرد ، ولی تحقیقاتی که تاکنون در این خصوص بعمل آمده ، بیانگر این است که میکروپلاستیک ها می توانند با برانگیختن واکنشهای التهاب آور یا جذب مواد مضر ، به جهاز هاضمه معده و روده آسیب وارد نمایند . باید خاطرنشان ساخت که استفاده از چای کیسه ای کاغذی نیز به همان اندازه چای کیسه ای پلاستیکی خطرناک است . در اغلب چای های کیسه ای کاغذی از ماده اپی کلروهیدرین ( epichlorohydrin ) برای جلوگیری از پاره شدن کیسه در حین مصرف استفاده می شود . این ماده ، یک حلال صنعتی و یکی از ماده های شناخته شده سرطانزا می باشد . این ماده شیمیایی بر روی بعضی از teabag ها اسپری می شود . ماده یاد شده در آب داغ تجزیه گردیده و ناخالصی های جدیدی که خود می توانند عامل سرطان باشند ، تولید می کند .
شیر خام یا شیر پاستوریزه ، کدامیک سالم ترند ؟
، ,چای ,کیسه ,های ,آب ,ها ,کیسه ای ,چای کیسه ,در آب ,در حین ,در این
درباره این سایت