محل تبلیغات شما

مضرات چای کیسه ای ( teabag )

فواید چای

چای در فرهنگ بسیاری از ملتها در سرتاسر جهان از جایگاه مهمی برخوردار است و قرنهاست که تاثیرات مثبت و شگرف آن بر سلامتی انسان ثابت شده است . چای پس از آب ،  یکی از متداولترین نوشیدنی ها در دنیاست . نوشیدن چای می تواند در برقراری اتصالات بهتر شبکه عصبی مغز ، بهبود بهداشت قلبی عروقی ، کاهش توده های بتا امیلوئید ( beta-amyloid ) که در گسترش بیماری آایمر نقش دارند و کاهش تکثیر ه هایی که باعث سختی دیواره رگ ها و تصلب شرائین می شوند ، مفید باشد . البته زمانی می توان از این فواید بهره برد که از برگ چای فله ای بجای teabag استفاده شود .

Teabag

بعضی از کیسه های teabag ها از انواع پلاستیکها ساخته شده اند . در حین دم کردن چای و غوطه ور شدن کیسه چای در آب داغ ، ذرات میکروپلاستیک و نانوپلاستیک از کیسه جدا شده و داخل آب جوش و محتویات آن می شوند .

برای تحقیق در این مورد که آیا واقعا teabag های پلاستیکی ، پس از غوطه ور کردن در آب جوش در حین دم کشیدن چای ، ذرات میکرو یا نانوپلاستیک آزاد می کنند ، محققانی از دانشگاه مک گیل آمریکا اخیرا یک کار مطالعاتی انجام دادند . آنها برگ های چای را از داخل کیسه ها خارج کردند و کیسه های خالی را داخل آب داغ قرار دادند . اینکار برای این صورت گرفت تا اطمینان حاصل شود که ذرات پلاستیکی خود چای در روند نتیجه گیری دخالت نداشته باشند . آب حاصل از این آزمایش با استفاده از یک میکروسکوپ الکترونی مورد ارزیابی قرار گرفت . نتیجه این بود که یک کیسه به تنهایی میلیاردها ذره پلاستیکی رها می سازد . بنا به گفته محققان ، این آلودگی هزاران بار بیشتر از آلودگی گزارش  شده از سایر مواد غذایی و نوشیدنی هاست . البته تاثیر نوشیدن میلیاردها ذره پلاستیکی بر بدن انسان هنوز مشخص نشده و باید مطالعات بیشتری در این زمینه صورت گیرد ، ولی تحقیقاتی که تاکنون در این خصوص بعمل آمده ، بیانگر این است که میکروپلاستیک ها می توانند با برانگیختن واکنشهای التهاب آور یا جذب مواد مضر ، به جهاز هاضمه معده و روده آسیب وارد نمایند . باید خاطرنشان ساخت که استفاده از چای کیسه ای کاغذی نیز به همان اندازه چای کیسه ای پلاستیکی خطرناک است . در اغلب چای های کیسه ای کاغذی از ماده اپی کلروهیدرین ( epichlorohydrin )  برای جلوگیری از پاره شدن کیسه در حین مصرف استفاده می شود . این ماده ، یک حلال صنعتی و یکی از ماده های شناخته شده سرطانزا می باشد . این ماده شیمیایی بر روی بعضی از teabag ها اسپری می شود . ماده یاد شده در آب داغ تجزیه گردیده و ناخالصی های جدیدی که خود می توانند عامل سرطان باشند ، تولید می کند .

شیر خام یا شیر پاستوریزه ، کدامیک سالم ترند ؟

خطرناک ترین داروی بالای پیشخوان آشپزخانه

مضرات چای کیسه ای ( teabag )

، ,چای ,کیسه ,های ,آب ,ها ,کیسه ای ,چای کیسه ,در آب ,در حین ,در این

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کلاس شاد هولاسو [یا] هــــولاســــــــــو (مرصاد)