محل تبلیغات شما

نقش اساسی محدود کردن مصرف گلوکز و گلوتامین در درمان سرطان  

قبل از پرداختن به این موضوع که اساسا سرطان چگونه شکل می گیرد ، خوب است روشی را که اغلب جهت تشخیص سرطان بکار گرفته می شود ، مورد بازبینی قرار دهیم .

نمونه برداری از بافت

این مطلب حیاتی است که بدانیم نمونه برداری از بافت مشکوک به سرطان ، احتمالا بهترین شیوه تشخیص سرطان نیست و برای بسیاری از بیماران عاقلانه است که از اینکار خودداری شود ، چرا که خود می تواند باعث گسترش سرطان گردد . یک تومور ، توده ای از سلولهای تکثیر شونده در قسمت مشخصی از بدن است . برای تشخیص سرطان ، نمونه کوچکی از بافت مشکوک برداشته می شود تا بررسی شود که تومور خوش خیم یا بدخیم است . مشکل اینجاست که وقتی محیط توده سرطانی با زخم کوچکی جهت برداشتن بخشی از بافت آن مواجه می شود ، ماکروفاژها و دیگر سلولهای ایمنی جهت مقابله با این زخم به آن حمله ور می شوند . چنانچه محیط بافت سرطانی از قبل اسیدی بوده باشد ، این خطر وجود دارد که امتزاجی بین ماکروفاژها و سلولهای بنیادی سرطانی صورت گیرد که می تواند تومور بالقوه خوش خیم را به نوع بدخیم تبدیل کند و چنانچه تومور بدخیم باشد ، وضعیت آنرا بدتر کند . سلولهای بنیادی بلحاظ ژنتیکی قابلیت ورود به بافت یا خروج از آن را ندارند ، در حالیکه ماکروفاژها این قابلیت را دارند . بنابراین سلول ترکیبی شامل سلول بنیادی سرطانی و ماکروفاژ ، قابلیت حرکت در بدن و تکثیر در بافتهای مختلف را دارد و از اینجاست که سرطان حالت متازتاز پیدا کرده و بسرعت در بدن گسترش می یابد .

منشا سرطان

خیلی ها بر این باورند که سرطان منشا ژنتیکی دارد و ژنهای معیوب و جهش یافته عامل سرطان هستند ، ولی واقعیت این است که بر اساس مستندات و مدارک متقن و آزمایشات بسیار دقیقی که صورت گرفته است ، عامل ایجاد سرطان ، میتوکندری ( موتور درون سلولی ) معیوب است که سوخت و ساز آن دچار اشکال شده و بجای سوزاندن اکسیژن در زنجیره حمل الکترون ، از فرایند تخمیر برای تولید انرژی بهره می گیرد . در واقع اشکالات ژنتیکی ، محصول عملکرد نادرست میتوکندری هستند و عامل ایجاد کننده آن و منشا سرطان نیستند .

روش اصولی مقابله با سرطان

 با قبول کردن نظریه منشا متابولیسمی سرطان بجای عامل ژنتیکی ، روش های مرسوم جهت مقابله با سرطان از جمله شیمی درمانی و پرتو درمانی به زیر سوال می روند ، چرا که نیازی نیست با این شیوه های ناسالم و مخرب به جنگ سرطان رفت ، بلکه باید به ریشه پرداخت و تغذیه سلول های سرطانی را قطع کرد . همانطور که اشاره شد ، سلول های سرطانی برای بقا از فرایند تخمیر استفاده می کنند . دو تا از سوخت های قابل تخمیر که بیشتر در دسترس هستند ، گلوکز و گلوتامین می باشند . بنابراین هدف گیری این دو سوخت ، مولفه اصلی معالجه سرطان است . بدون این دو ، سلول های سرطانی گرسنه می مانند ، چرا که نمی توانند مانند سلول های سالم از کتون ها تغذیه کنند . از اینرو ساده ترین روش مقابله با سرطان این است که سوخت و ساز بدن بیمار از گلییس ( تامین انرژی از طریق گلوکز خون ) به کتوسیس ( تامین انرژی از طریق کتون خون ) تغییر یابد که یکی از راه های آن ، استفاده از رژیم غذایی کتوژنیک است   (مصرف چربی های سالم بمقدار زیاد ، پروتئین بمیزان متوسط و کربوهیدرات بمقدار خیلی کم). سپس بطور استراتژیک ، گلوکز و گلوتامین باید هدف گیری شوند ، بطوریکه بدون آسیب دیدن سلول های ایمنی سالم ، سلول های سرطانی از بین بروند . البته گلوتامین با رژیم غذایی محدود نمی شود و این اسید آمینه باید با داروهای خاصی کنترل شود که این داروها به نحو ویژه ای در این روش بکار گرفته می شوند . بنابراین نیازی به دست کاری تومور و استفاده از درمان های تهاجمی ویرانگر نیست و می توان با روشی که بیان شد ، حجم تومور سرطانی را بتدریج کاهش داد تاجایی که بطور کامل محو گردد ، بدون اینکه سایر سلول ها و اعضاء بدن آسیب ببینند . البته این روش توسط دانشمندانی که بر روی جزئیات آن کار می کنند ، در حال کامل شدن است .

شیر خام یا شیر پاستوریزه ، کدامیک سالم ترند ؟

خطرناک ترین داروی بالای پیشخوان آشپزخانه

مضرات چای کیسه ای ( teabag )

، ,سرطان ,های ,سلول ,سرطانی ,تومور ,سلول های ,است که ,و گلوتامین ,مقابله با ,گلوکز و

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

جهان دانش دل نوشته های یک دخنر مرموز